Nieuws en advies

Op de hoogte blijven van alle nieuwigheden over belastingen is cruciaal. Onze redactie filtert voor u het nieuws uit verschillende bronnen en brengt hierover op geregelde tijdstippen een newsflash. Deze newsflash is gratis, ook voor niet-abonnees. Maar er is meer! Wij geven u ook onmiddellijk toepasbare adviezen om minder belastingen te betalen. 100% legaal en getest in de praktijk.

Referentiegidsen

Gedetailleerd, maar bondig, gemakkelijk te doorzoeken en te lezen. Experts houden deze naslagwerken dagelijks up-to-date. Bronnenmateriaal, jurisprudentie, toelichtingen, enz. om uw kennis over de verschillende vormen van taks en belastingen snel te vergroten. ‘Referentiegidsen’ is een perfecte aanvulling op ‘Nieuws & advies’ en andere hulpmiddelen op deze online oplossing.

Praktische gidsen

Dagelijks wordt u geconfronteerd met heel wat praktische vragen waarbij u de juiste ‘weg’ moet vinden. Niet zomaar de weg, maar de ideale oplossing aangepast aan uw situatie. ‘Praktische gidsen’ is uw hulpmiddel om u bij belangrijke beslissingen te begeleiden door de verschillende opties duidelijk voor te stellen en de juiste keuze te motiveren.

Snelgidsen

Deze praktische handleidingen bundelen alle mogelijke informatie rond één specifiek thema en zijn verrijkt met concrete tips, adviezen en voorbeelden. Ideaal om snel en accuraat de kern van actuele belastingtopics te doorgronden om zo de juiste beslissingen te nemen op maat van uw bedrijf.

Rekentools

Handige rekenprogramma's om voor elke situatie voorbereidingsberekeningen te maken en de maximale belastingbesparende oplossing te berekenen. Zo bent u er zeker van dat u op een snelle en efficiënte manier, oplossingen op maat van uw bedrijf vindt.

Modellen

Meer dan 150 professioneel opgestelde documenten, formulieren en standaardbrieven om onmiddellijk te gebruiken. Bij elk model krijgt u een korte uitleg over de manier waarop u dit moet gebruiken. Gemakkelijk te personaliseren zodat u tijd en geld wint en de procedures kunt vereenvoudigen.

Cijfers en tabellen

Onmisbare cijfers, tarieven en indexen voorzien van de nodige uitleg over de manier waarop u deze moet interpreteren en te gebruiken in de dagelijkse bedrijfsvoering. Handig gegroepeerd per thema en steeds actueel. Zo bent u er zeker van op elk moment met de juiste gegevens te werken.

E-maildiensten

Kies zelf welke overzichtelijke e-mails u wenst te ontvangen om het gebruik van deze online oplossing nog meer te optimaliseren. Wij brengen u zo op de hoogte van het meest recente nieuws, onze nieuwe adviezen en van geactualiseerde en nieuwe hulpmiddelen. Deze e-mails brengen u direct naar de online oplossing om zo nog meer tijd en geld te besparen.

Toegang abonnees

Klaar voor een abonnement?

NU ABONNEREN!

Laatste updates

Wij houden de inhoud van deze online oplossing permanent up-to-date en voegen regelmatig nieuwe hulpmiddelen toe. Zo bent u er zeker van dat u geen enkele belastingbesparende opportuniteit mist.


Laatste toevoegingen: