Nieuws en advies

Op de hoogte blijven van alle nieuwigheden over belastingen is cruciaal. Onze redactie filtert voor u het nieuws uit verschillende bronnen en brengt hierover op geregelde tijdstippen een newsflash. Deze newsflash is gratis, ook voor niet-abonnees. Maar er is meer! Wij geven u ook onmiddellijk toepasbare adviezen om minder belastingen te betalen. 100% legaal en getest in de praktijk.

Referentiegidsen

Gedetailleerd, maar bondig, gemakkelijk te doorzoeken en te lezen. Experts houden deze naslagwerken dagelijks up-to-date. Bronnenmateriaal, jurisprudentie, toelichtingen, enz. om uw kennis over de verschillende vormen van taks en belastingen snel te vergroten. ‘Referentiegidsen’ is een perfecte aanvulling op ‘Nieuws & advies’ en andere hulpmiddelen op deze website.

Praktische gidsen

Dagelijks wordt u geconfronteerd met heel wat praktische vragen waarbij u de juiste ‘weg’ moet wijzen. Niet zomaar de weg, maar de ideale oplossing aangepast aan de situatie van uw cliënt. ‘Praktische gidsen’ is uw hulpmiddel om uw cliënt bij belangrijke beslissingen te begeleiden door de verschillende opties duidelijk voor te stellen en de juiste keuze te motiveren.

Snelgidsen

Deze praktische handleidingen bundelen alle mogelijke informatie rond één specifiek thema en zijn verrijkt met concrete tips, adviezen en voorbeelden. Ideaal om snel en accuraat de kern van actuele belastingtopics te doorgronden om zo de juiste beslissingen te nemen en uw cliënten optimaal te adviseren.

Rekentools

Handige rekenprogramma's om voor elke situatie voorbereidingsberekeningen te maken en de maximale belastingbesparende oplossing te berekenen. Zo bent u er zeker van dat u uw cliënten op een snelle en efficiënte manier, gepersonaliseerde en gemotiveerde adviezen en oplossingen kunt aanbieden.

Modellen

Meer dan 150 professioneel opgestelde documenten, formulieren en standaardbrieven om onmiddellijk te gebruiken in uw contacten met uw klant en met de fiscus. Bij elk model krijgt u een korte uitleg over de manier waarop u dit moet gebruiken. Gemakkelijk te personaliseren zodat u tijd en geld wint en de procedures kunt vereenvoudigen.

Cijfers en tabellen

Onmisbare cijfers, tarieven en indexen voorzien van de nodige uitleg over de manier waarop u deze moet interpreteren en te gebruiken in de dagelijkse bedrijfsvoering. Handig gegroepeerd per thema en steeds actueel. Zo bent u er zeker van op elk moment met de juiste gegevens te werken en dus correcte informatie en juist advies te geven aan uw cliënten.

E-maildiensten

Kies zelf welke overzichtelijke e-mails u wenst te ontvangen om het gebruik van deze online oplossing nog meer te optimaliseren. Wij brengen u zo op de hoogte van het meest recente nieuws, onze nieuwe adviezen en van geactualiseerde en nieuwe hulpmiddelen. Deze e-mails brengen u direct naar de online oplossing om zo nog meer tijd en geld te besparen.

Toegang abonnees

Klaar voor een abonnement?

NU ABONNEREN!